Klassisk Kinesisk Akupunktur

Denne akupunktur form er den klassiske og originale tilgang til akupunktur. Her behandles der ud fra kroppens ”her og nu” tilstand.

Denne akupunktur form er den klassiske og originale tilgang til akupunktur. Her behandles der ud fra kroppens ”her og nu” tilstand. Til det anvendes bl.a. Puls- og tungediagnose samt grundig undersøgelse af hvor hovedårsagen til problemet kommer fra. Dette er min primære behandlingsmetode og grundstammen i mine behandlinger. Klassisk kinesisk akupunktur er kendt for at være yderst kraftfuldt og effektiv

I klassisk kinesisk medicin forklares ubalancer ved hjælp af begrebet Yin og Yang. Yin og Yang repræsenterer modsætningsforhold så som kulde & varme, indre & ydre og overskud & underskuds tilstande. Disse forhold kaldes for de 8 principper.
Derudover anvendes teorien om de 6 niveauer i kroppen. Det vil sige de lag i kroppen, hvor sygdomme/ubalancer ligger. De 6 niveauer er en teoretisk og praktisk model til at forklare hvordan sygdomme er opstået og kan behandles. De 6 niveauer benyttes, som en standard for, hvordan mennesket interagerer i verden, universet og i det indre og ydre. Viden om disse forhold samt brug af puls- og tungediagnose og forskellige kropsobservationer, gør det muligt at tilpasse behandlingen til den enkelte klients unikke situation.

Behandling både med og UDEN nåle!

Akupunkturbehandling foregår typisk med meget tynde nåle, og gør som udgangspunkt ikke ondt. Dog kan man indimellem opleve et lille prik, når nålen sættes i. Dette er energien (kaldes også for De Qi), der aktiveres i akupunkturpunktet og er helt normalt. Imens nålene sidder i, kan man opleve en let summende, prikkende eller tyngde fornemmelse. Det er kroppen der arbejder og der skabes ”flow” i kroppen.

Hvis man ikke har lyst til at blive behandlet med nåle, så tilbyder jeg også nålefri behandling. Her anvender jeg i stedet for akupressur, kugleplastre samt lys- og frekvensbehandling.

Efter en behandling mærker langt de fleste en forbedring. Nogle gange kan man også opleve en kort forværring af symptomerne. Dette skyldes at kroppen er i gang med at udrense, harmonisere og genoprette balancen. I nogle tilfælde oplever man først en effekt efter et par behandlinger. Langt de fleste tilstande kræver flere behandlinger.
De fleste er ofte lidt trætte efter en behandling. Det er helt naturligt og er fordi kroppen er i gang med at rense ud. Det er derfor en god ide at drikke godt med vand. Både på selve dagen hvor man er blevet behandlet og dagen efter.

Gennem tiden er millioner af mennesker verden over blevet overbevist om akupunkturens enestående effekt og overbevisende resultater på en lang række lidelser.

I 1979 blev akupunktur officielt anerkendt som behandlingsform af Verdenssundhedsorganisationen WHO. Akupunktur virker på næsten alle lidelser, men det er WHO´s vurdering, at ikke alle er modtagelige over for behandlingsformen. WHO har udarbejdet en liste over lidelser, der med stor sandsynlighed kan behandles med akupunktur.

Listen er udarbejdet på baggrund af erfaring, og akupunktur er de senere år blevet meget udbredt i dele af det konventionelle sundhedsvæsen. Akupunktur bruges inden for områder som f.eks. graviditet og fødsel, hvor fødeafdelinger tilbyder akupunktur som smertelindring og til at berolige den fødende.

Se WHO’s liste her.

 

Generelt om behandlingen

  • Der afsættes 45-60 minutter til hver konsultation. Første konsultation op til 60 minutter.
  • Jeg følger gældende lovgivning indenfor akupunktur.
  • Jeg har tavshedspligt og opbevarer alt data fortroligt i henhold til retningslinjer indenfor GDPR.
  • Jeg anvender kun sterile engangsnåle.
  • Jeg er medlem hos Dansk Behandlerforbund og forsikret igennem dem.
  • Når du modtager en behandling af mig, så starter vi med en kort indledende samtale og skriver en journal. Herefter vil jeg lave nogle test og begynder derefter selve behandlingen.
  • Jeg behandler primært på ører, hænder, fødder, underarme, underben, knæ, albuer og skalp. Du kan derfor være fuldt påklædt under de fleste behandlinger. Kom derfor gerne i tøj, som kan trækkes op over knæ og albuer.

Mine andre behandlingsformer

Øreakupunktur

Øreakupunktur

Målrettet og tidstestet akupunkturmetode for effektiv lindring og helbredelse.

MET Behandling

MET Behandling
Manuel terapiteknik, der bruges til at forlænge, styrke og forbedre bevægelsesområdet for muskler og led.

Cupping

Cupping

En traditionel kinesisk teknik der fremmer blodtilførsel, slapper muskler af og styrker immunforsvaret.

Posturologi

Posturologi

Forståelse og korrektion af kroppens holdning for langvarig smertelindring.

BMS akupunktur

BMS akupunktur

Målrettet og tidstestet akupunkturmetode for effektiv lindring og helbredelse.