Profil – Torben Jensen

Her kan du læse lidt om, hvem jeg er, og hvad jeg kan.

Torben Jensen

Mit navn er Torben Jensen og jeg er uddannet akupunktør hos Danmarks Akupunkturuddannelse.  Den eneste skole i Danmark, som tilbyder uddannelse i klassisk kinesisk medicin.  Her har jeg været i mesterlære og fået dette klassiske håndværk overleveret via mange timers praktisk og teoretisk undervisning.  Jeg er i starten af 2023 selv startet som underviser på skolen. Her underviser jeg blandt andet i øreakupunktur, posturologi og smertebehandling. Hvis du vil læse mere om uddannelsen kan du gøre det her:

www.danmarksakupunkturuddannelse.dk

Min egen store passion for træning har igennem årene ført til en del skader. Det var i forbindelse med en skade, at jeg første gang stødte på akupunktur. Her oplevede jeg fantastiske og lynhurtige resultater. Det fik mig til at starte min rejse ind i akupunkturens verden. Jeg startede med at tage et kursus til ”selv hjælp”, men det har med tiden udviklet sig en del. Og jeg har igennem årene taget rigtig mange kurser og uddannelser indenfor akupunktur, øre akupunktur og posturologi.

Akupunkturen er gået hen og blevet min helt store passion, og jeg arbejder hele tiden på at blive klogere og dygtigere indenfor faget.  Jeg er særligt begejstret for øre akupunktur, posturologi og distal akupunktur (behandling af hele kroppen på arme og ben).

Jeg går meget op i at behandle mine klienter som en helhed. Derfor kigger jeg altid på mere end bare en enkelt ting, som f.eks. en albue der gør ondt. Jeg tester bl.a. din kropsholdning og kigger efter skævheder/spændinger som kan påvirke hele dit system.

Hver enkelt behandling bliver skræddersyet og sammensat til den enkelte, ud fra hvad jeg oplever der er behov for. Jeg kombinerer derfor ofte flere behandlingsteknikker i hver behandling. Det er min erfaring, at det giver et langt bedre og mere holdbart resultat.

Jeg valgte at starte min klinik op, da jeg altid har haft en stor interesse i at hjælpe andre mennesker. Jeg har særligt fokus på smertebehandling, som jeg har valgt at specialisere mig indenfor, men behandler også med stor succes bl.a. allergi, rygestop, stress, søvnløshed, tinnitus, fordøjelsesproblemer, vægttab og meget andet.

Torben Jensen

Torben Jensen

  • Født i 1977.
  • Oprindeligt uddannet indenfor handel og kontor
  • Uddannet fitnessinstruktør, kettlebell instruktør og kampkunstinstruktør, med mere end 20 års samlet undervisningserfaring.
  • Akupunktør Klassisk Kinesisk Medicin
  • Øre Akupunktør / Auriculoterapeut
  • Posturolog
  • BMS Akupunktør Smertebehandling
  • Jeg er medlem hos Dansk Behandlerforbund og forsikret igennem dem.