Betingelser & Vigtig information

Ved køb af akupunktur, kropsbehandlinger,
undervisning eller arrangementer hos Akupunkturpunktet

1.Generelle oplysninger
Ved at benytte hjemmesiden www.akupunkturpunktet.dk til booking af tider til akupunktur, kropsbehandlinger, undervisning, arrangementer eller andet accepterer du vores betingelser som vil blive nærmere beskrevet nedenfor. Ovennævnte site og klinik ejes og drives af Akupunkturpunktet, Nydamsvej 17, 8362 Hørning, Danmark. CVR nr. 40456066, tlf. 42955595, mail kontakt@akupunkturpunktet.dk .
Firmaet blev grundlagt den 17/04-2019. Herefter benævnt ’Akupunkturpunktet’ eller ’vi’.

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du booker en tid eller handler på hjemmesiden.

2.Booking af tid online på hjemmesiden
Du kan booke tid online 24 timer i døgnet. En kalender vil vise ledige tider og der kan som udgangspunkt bookes indtil 20 timer før ønsket behandling. Efter gennemført booking vil du modtage en bekræftelse via e-mail eller sms alt efter din afkrydsning. Skulle der være spørgsmål træffer du os bedst via mail eller sms da vi blandt andet beskæftiger os med kropsbehandlinger og derfor ikke altid kan komme til telefonen. Du er også velkommen til at lægge en besked, så ringer vi naturligvis tilbage. Hvis du bliver forhindret kan du til enhver tid aflyse din bestilte tid. Dette gøres online på hjemmesiden eller ved at sende en sms til tlf. 42955595 eller en e-mail til kontakt@akupunkturpunktet.dk

Det er dit ansvar, at de oplysninger, som du indtaster i forbindelse med en booking, er korrekte da vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

I tilfælde af, at vi må aflyse din tid, f.eks. i forbindelse med behandlers sygdom eller lign. vil vi kontakte dig hurtigst muligt for aftale om en ny tid eller evt. henvisning til anden behandler.

3.Samtykke
Når du booker en tid til behandling hos Akupunkturpunktet v. Torben Jensen, giver du samtidig dit samtykke til, at vi opbevarer personlige og følsomme oplysninger om dig. Du er bekendt med, at vi journalfører relevante oplysninger for behandlingen, der opbevares hos Planway.dk.
Akupunkturpunktet har en databeskyttelsesaftale med Planway.
Akupunkturpunktet har tavshedspligt og anvender udelukkende de indsamlede oplysninger til din behandling. Alle oplysninger slettes senest 3 år efter sidste behandling/samtale.
Sanseriet videregiver ingen oplysninger til tredie mand uden dit skriftlige samtykke.
Du har som klient ret til indsigt i de indsamlede data og kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter alle informationer om dig slettes.

4.Børn og unge
Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre/værge, eller en anden, der siger ok for køb af en behandling og som kan tage juridisk ansvar for betaling af sessionen. Du er velkommen til at tage din mor, far eller værge med til behandlingen.

5.Priser og betaling
På hjemmesiden vises alle priser i danske kroner (DKK) incl. evt. moms og afgifter. Betaling for behandlinger foregår kontant eller via MobilePay efter sessionen. Efter aftale er betaling via bankoverførsel også en mulighed. Der modtages ikke betalingskort i klinikken. Akupunkturpunktet har ikke adgang til dine bankoplysninger. Priserne er dagspriser og opdateres løbende.

6.Forventningsafstemning
For at sikre den bedste mulige behandling har vi følgende forventninger til dig:

 • at du møder op til aftalt tid
 • at du informerer om eventuelle kendte fysiske eller psykiske sygdomme, smerter, implantater, brug af medicin mv., så vi kan tage de nødvendige hensyn.
 • at du møder op ren og velsoigneret
 • at du ikke er påvirket af alkohol, stoffer eller medicin.

7.Kræftpatienter
Hvis du er under behandling med stråler eller kemoterapi, eller fornylig er opereret for en kræftknude er der visse hensyn der skal tages, men behandling kan sagtens lade sig gøre og vil kunne opleves som et frirum væk fra sygdom og sygehus. Det er vigtigt at jeg i forvejen er informeret om, at du er i behandling. Der vil være en grundig forsamtale, så jeg ved hvad du har været igennem og dermed kan tage hensyn til operationsar, strålefelter, hævelser, stomi mv. Behandlinger her på stedet skal ikke stå i stedet for den behandling du får via sundhedssystemet, men kan være en ekstra måde at sætte ind i forhold til ro, afslapning, naturlig smertelindring, mindskelse af væske i kroppen, øget bevægelighed i væv og ar efter operation eller stråler og igangsætning af kroppens egne selvhelbredende kræfter.

8.Gavekort
Gavekort udstedes i klinikken eller sælges via hjemmesiden www.akupunkturpunktet.dk
Gavekortet udstedes på et valgfrit beløb.
Modtageren kan frit vælge hvilken behandling han/hun ønsker at gavekortet skal dække. Gavekortet kan bruges i klinikken i 1 år fra udstedelsesdatoen. Der er 14 dages fuld returret på køb af gavekort, hvis kvittering er vedlagt. Når gavekortet ønskes indløst, bookes der tid på hjemmesiden, hvor ledige tider kan ses i den opdaterede kalender. Skriv ’gavekort’ i bemærkningsfeltet. Gavekortet kan frit overdrages til en anden, hvis modtageren ikke selv ønsker at anvende det. Et mistet gavekort refunderes ikke.

9.Lagner og håndklæder
Akupunkturpunktet stiller engangslagner til rådighed, men du er meget velkommen til at medbringe eget lagen eller håndklæde.

10.Beklædning

 • De fleste behandlinger vil primært foregå på arme, underben, skalp og på øret. Ved disse behandlinger kan du derfor være fuldt påklædt, hvis du har løstsiddende tøj på. Nogle behandlinger kræver behandling på maven, overarme, lår, ryg og skulder. I disse tilfælde vil det være nødvendigt, at du afklæder et eller flere af disse områder. Du vil få et tæppe over de områder der ikke får behandling, samt få en varmelampe over, hvis det ønskes.
 • Ved Cupping behandlinger er det nødvendigt at afklæde de områder der skal have behandling. Oftest anvendes cupping på ryg, skulder, nakke og arme og ben. Områder som ikke bliver behandlet, vil altid blive tildækket med et tæppe.

11.Kontraindikationer
Jeg giver ikke behandlinger i nedenstående tilfælde:

 • Direkte over åbne sår
 • På områder med aktiv bakteriel- eller svampeinfektion
 • Hvis du har feber
 • Hvis du er i en akut fase af sygdom – evt. omgangssyge og lign
 • Hvis du er påvirket af alkohol, stoffer eller stærk medicin

12.Kundekonto / Persondatapolitik
Første gang du booker en tid hos os oprettes der automatisk en kundekonto. På den måde har vi dine oplysninger såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Dette er nødvendigt for at du kan indgå en aftale med os. Samtidig hjælper det dig til at følge din bestilling og genbestille varer du tidligere har købt. Du kan til enhver tid afmelde din kundekonto ligesom du vil kunne få oplyst, hvilke oplysninger vi har gemt om dig. Vi bruger kun dine oplysninger i forbindelse med nyhedsbreve ved helt særlige tilfælde, f.eks. ved lovændriger, der kræver dit tilsagn. Nyhedsbreve kan du aktivt tilvælge på anden vis. Vi videregiver naturligvis ikke dine oplysninger til tredie part. Sanseriet er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse skal ske via kontaktoplysningerne under punkt 1.

12.1 Vi indsamler data til brug for

 • Behandling via klinikken samt journalføring
 • Administration af din relation til os
 • Levering af onlineprodukter
 • Invitationer til arrangementer
 • Udsendelse af vigtig information
 • Udsendense af nyhedsbreve, hvis der er givet tilsagn om dette
 • Opfyldelse af lovkrav

12.2 Vi gemmer denne type data om dig

 • Navn
 • E-mailadresse
 • Telefon
 • Postadresse
 • Evt. CPR nummer, hvis du har oplyst det
 • Noter som du har skrevet til os i forbindelse tidsbestilling
 • Journal fra behandlingerne som beskriver dit forløb og de oplysninger du har givet, som har været nødvendige for at iværksætte den ønskede behandling

12.3 Vi passer godt på dine persondata

 • Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige
 • Vi opdaterer dine persondata, når du ændrer- eller giver besked om ændringer heraf.
 • Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til behandlingen.
 • Klienter som ikke har været i behandling i en periode indenfor 3 år vil blive slettet af kundekartoteket.
 • Du kan til enhver tid bede om at få dine oplysninger slettet i vores klient-kartotek
 • Ved behandling af data om børn indhenter vi samtykke fra en forælder/værge.
 • Vi videregiver generelt aldrig dine personlige data til tredjepart
 • Vi er underlagt tavshedspligt

12.4 Nyhedsbreve

Hvis du udtrykkeligt har give tilsagn om det vil du fremgå på vores mailingliste, hvorfra der vil komme nyhedsbreve fra Akupunkturpunktet. Der vil maks komme 2 nyhedsbreve pr. måned. Denne service administreres af en professionel nyhedsbrevsplatform ’Mailchimp’ og vil til enhver tid kunne afmeldes. Mailchimp vil alene have adgang til dit navn og din mailadresse. Ingen personfølsomme oplysninger vil være liggende her.

12.5 Placering af data

Ved brug af onlinebooking på sanseriet.dk vil dine data ligge hos ’Planway’, som er et dansk hosting selskab. Dine data forbliver dermed i Danmark og vil være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen.

12.6 Udveksling af data mellem platforme

Akupunkturpunktet udveksler automatisk data med Planway og regnskabsprogrammet e-conomic. Integrationen kører med SSL-sikkerhed, dvs. krypteret sikker kommunikation.

12.7 Eksterne databehandlere

Det kan komme på tale, at Akupunkturpunktet vil bruge eksterne virksomheder til at foretage den tekniske drift af hjemmesiden og evt. i forbindelse med meningsmålinger eller eller køb af billetter til events planlagt af Akupunkturpunktet. Disse partnere vil blive nøje udvalgt og være under vores ansvar ifht. overholdelse af loven for opbevaring af data. Databehandlerne må ikke anvende de data de får kendskab til andet formål end opfyldelse af aftalen med os. De vil ligeledes være underlagt fortrolighed!

13.Sikkerhed
Alle betalinger på Akupunkturpunktet foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Nets. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun Nets, der kan læse informationerne. Akupunkturpunktet har ingen rettigheder hertil.
Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort, kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.

14.Cookies og Google Analytics
Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven. Hvis du ønsker mere information vedrørende de oplysninger, som vi indsamler, og måden, hvorpå de bruges, henvises der til vores beskrevet under punkt 13 persondatapolitik.

Akupunkturpunktet.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google Analytics kan kun videregive informationer til tredjepart, hvor loven kræver dette. Privatlivsvilkårene for Google Analytics fremgår af www.google.com/policies/privacy

Cookies er data, som lagres på din computer, når du besøger vores website. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr f.eks. pc, smartphone, tablet, browser, styresystem, host mv. Cookies er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt for dig som muligt. Eksempler herpå er når systemet husker din e-mailadresse eller hvad der er lagt i indkøbskurven.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Akupunkturpunktet er repræsenteret på flere sociale medier, herunder Facebook, LinkedIn og Instagram. Derfor gør vi også brug af sociale plugins. Disse giver dig som forbruger mulighed for at dele eller like vores indhold. Du har mulighed for at slå disse sociale plugins fra i din browser. Hvis du besøger vores website samtidig med, at du er logget ind på et socialt medie, hvor vi er repræsenteret kan der sendes oplysninger om dig videre til disse medier. Hvis du vil undgå dette bør du altid logge ud af de sociale medier, inden du besøger vores website.

15.Dine rettigheder

15.1 Lovvalg / Klageadgang

Ved køb af varer er disse handelsbetingelser og enhver købsaftale underlagt dansk ret. Hvis du vil klage over dit køb, skal du altid i første omgang rette henvendelse til kontakt@akupunkturpunktet.dk I tilfælde af en strid, vi ikke i fællesskab kan finde en løsning på, kan du indgive en klage til Forbrugerstyrelsen www.kfst.dk

Du har desuden til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, hvis du oplever, at vi behandler dine personoplysninger forkert eller i modstrid med loven.

15.2 Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmode om at få udleveret hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger vi har om dig og hvorfra oplysningerne stammer.

15.3 Retten til berigtigelse

Hvis du bliver opmærksom på at vi har urigtige oplysninger liggende om dig opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

15.4 Sletning af data

Du kan til enhver tid få personfølsomme oplysninger slettet fra vores klient database. Såfremt du ikke gør brug af vores bookingside i en periode på 3 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig. For at opfylde lovkrav i regnskabslovgivningen kan visse personoplysninger dog blive gemt i en længere periode (typisk 5 år).

15.5 Retten til dataportabilitet

Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i en struktureret og maskinlæsbart format og har ret til at få disse oplysninger overført til en anden dataansvarlig, hvis du skulle ønske det.

15.6 Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger i nedenstående scenarier:

 • Data indsamlet til brug for at forbedre funktioner på hjemmesiden og opbygningen heraf.
 • Data indsamlet og anvendt med henblik på direkte markedsføring

Ved indsigelse fra din side, er vi som behandler ikke længere berettigede til at behandle dine personoplysninger medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.

15.7 Retten til at tilbagekalde et samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi må gemme dine data og dit samtykke til at vi må sende nyhedsbrev, hvis dette skulle være tilmeldt. I givet fald kontakt os da via kontaktoplysningerne nævnt i punkt 1.

16.Mulige bivirkninger ved behandling med akupunktur

Almindelige bivirkninger (1-10%)
Mindre blødninger og blå mærker.

Ikke almindelige bivirkninger (0,01-0,001%)
inflammation ved indstiksstedet, hævelse, smerte mens nålen er i og lokal muskelsmerte, nerveirritation eller skade. Dette kan give føleforstyrrelser eller midlertidig muskelsvag- hed i den påvirket muskel. Træthed, hovedpine, kvalme og svimmelhed kan opleves. Med til de ikke almindelige bivirkninger hører også en mulig forværring af de symptomer, som er der blevet behandlet.

Sjældne bivirkninger (0,001-0,0001%)
Lokal irritation, rødme, kløe, øget sved, fald eller stigning af blodtryk, bevidstløshed, hurtig hjerterytme, åndedrætsbesvær, opkast, forværring af helbred, generelle muskelsmerter, begrænset bevægelighed, ledproblemer, kuldefølelse, menstruationsproblemer, depressivt humør, angst, søvnproblemer, rastløshed, nervøsitet, forstyrret syn og tinnitus.

Meget sjældne bivirkninger (<0,0001%)
Hjertebanken, forstoppelse, diarré, mavekramper, vægttab, kredsløbsforstyrrelser, læsion på blodkar, infektion i kroppen, mareridt, dårlig koncentration, taleforstyrrelse, konfus, rystelser, øjeirritation, eufori, pneumothorax, påvirkning af balancen.

(Kilde: Witt, C.M., Pach, D., Brinkhaus, B., Wruck, K., Tag, B., Mank, S. and Willich, S.N., 2009. Safety of acupuncture: results of a prospective observational study with 229,230 patients and introduction of a medical information and consent form. Forschende Komplementarmedizin (2006), 16(2), pp.91–97.)